Hydraulik/Kraner

Holbæk Vognfabrik A/S er regionens førende virksomhed inden for lastbil-hydraulik med den nyeste software til justering og fejlfinding på kraner.

Reparation og opbygninger af hydrauliksystemer er en af vore kerne-kompetencer. Vi har en mange års erfaring med opbygning og især reparation af lastbilmonterede, hydrauliske kraner. Vi reparerer selvfølgelig alle mærker, og har tillige status som autoriseret forhandler og serviceværksted for Palfinger og HMF, som er de førende mærker i Danmark.

Vi lagerfører et meget stort sortiment af hydraulikslanger, fittings, ventiler, højtryksnipler og pakninger, og har egenproduktion af en lang række stempelstænger til diverse cylindre.

Vore kompetencer er selvfølgelig ikke begrænset til kraner, men spænder bredt indenfor alt, der har relation til hydraulik på lastbiler samt andre køretøjer eller redskaber, hvor der er monteret hydraulik.

Tilmeld dig vores Autotjek-system således at dit lovpligtige eftersyn foretages til tiden. Vi kontakter dig personligt, så vi altid er sikre på, at du ikke overskrider 12-månedersgrænsen.