Holbæk Vognfabrik A/S

Holbæk Vognfabrik blev grundlagt i 1892 som vogn- og beslagsmedie. I 1923 overtog smedemester Einar Andersen forretningen. Han indså hurtigt, at fremtiden lå i bilens hastige udvikling, og virksomheden har lige siden koncentreret sig om reparation og opbygning af last- og påhængsvogne.

Virksomheden blev ledet af Einar Andersens søn Leif Brandt Andersen frem til 2001, hvor virksomheden blev solgt. Virksomheden blev og befinder sig i dag stadig på adressen Taastrup Møllevej 21.

Holbæk Vognfabrik A/S er i dag, sammen med Dansk Vognfjeder Fabrik ApS, en virksomhed som har kunderne i centrum. Vi yder en høj service med focus på kvalitet og faglighed i arbejdet.

Dansk Vognfjederfabrik har Danmarks største lager af bladfjedre, men vi er også specialister i reparation, tilpasning og opbygning af fjedre til alle køretøjer.

De håndværksmæssige kvaliteter, højt serviceniveau samt en troværdig forretning er de egenskaber, vi gerne vil kendes for, og vi bestræber os på at være vore kunders bedste valg.

Medarbejderne yder dagligt deres bedste for kunderne, og virksomheden forbedrer løbende rammerne for at sikre fagligheden ved uddannelse af de ansatte samt for at holde vor viden og kompetencer helt i top.