Services

Holbæk Vognfabrik A/S har gennem mange års erfaring og efterudannelse oparbejdet fem kernekompetencer:

Chassisopretning

Mange har gennem tiderne været uheldige med tipskader og lignende. På vore to specialbyggede opretterbænke kan vi klare selv de største og mest komplicerede opretninger af chassisrammer og opbygninger.

Kvalitet er et nøgleord for os. Derfor har vi begrænset vore kompetencer til kun at omhandle chassisrammer og opbygninger.

Størrelsen og fleksibiliteten på vore opretterbænke gør, at vi også påtager os at rette mere specielle ting som for eksempel tårnet til rambukmaskiner, selvkørende roeoptagere, læssemaskiner og lignende.

Fjedre

Det er naturligvis ikke ligegyldigt, hvilken type stål man bruger, når man producerer og reparerer fjedre. Hvis man vil have en fjeder der holder, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor samarbejder vi kun med de førende producenter og leverandører i Europa.

Vor adgang til Danmarks største fjederlager (Dansk Vognfjederfabrik) bevirker, at vi reparerer alle fjedre til vare- og lastbiler og påhængsvogne hurtigt og med den højeste kvalitet.

Bremser

Reparation af bremser skal man ikke overlade til hvem som helst. Vort specialuddannede personale sørger for faglig korrekt reparation af hele bremsesystemet.

Opbygning

Vi udfører alle typer opbygninger hvori der indgår hydraulik, herunder kraner, læssebagsmæk, tip, hejs osv.

Opgaverne gennemføres i tæt samarbejde og dialog med vore kunder.